۵ پاسخ

کیف زایمان : روکش یکبار مصرف روی دستشویی فرنگی یا اسپری ضد عفونی کننده. شیردوش برقی. شیشه شیر چیکو سایز متوسط. سرشیشه صفر چیکو. گوش پاک کن مخصوص نوزاد برای تمیز کردن بینی نوزاد. شونه. شارژر. دفترچه خودت. کارت ملی خودت. شناسنامه. کپی شناسنامه و کارت ملی خودت. پوشک بزرگ برای خودت. شامپو بچه برای شستشوی بخیه خودت. حوله حمام‌. سشوار برای خشک کردن بخیه. کرم صورت. کیف بچه. پستونک. پمپرز شماره یک. زیر انداز تعویض پمپرز. پتو برای همراه. پتو برای بچه. ملافه برای بچه، دو تا. شورت برای خودت، چند تا. دستمال توالت. دستمال کاغذی. بالش مخصوص. روبالشی یک بار مصرف. ملافه مسافرتی. لیوان یه بار مصرف. لیوان. قاشق چایخوری. کافی میکس یا نسکافه برای خودت. در باز کن. قاشق، بشقاب، چاقو. فلاسک آب جوش برای نسکافه خودت. فلاسک آب جوشیده سرد شده، شاید بچه شیر خشک خورد. مخلوط آب و عرق کاسنی برای خودت، که بچه زردی نگیره. دستمال مرطوب برای تعویض پمپرز نوزاد. ظرف دردار پر از خرما و کنجد برای خودت. بلوز دکمه دار شماره یک نوزاد، دو تا. شلوار شماره یک نوزاد، دو تا. کلاه یا دستمال سر نوزاد.

در مورد لباس، از نظر من اصلا سایز صفر نخر. انشاله اگه بچه درشت باشه، تا ده روز هم به دردش نمی خوره. خواهر من کلی لباس استفاده نشده موند توی کمدش. دختر همسایه هم باز کلی استفاده نشده موند براش. سایز یک هم به زور تا یک ماهگی به دردش بخوره. سایز دو به بالا بخر. اگر لباس براش گشاد باشه هم چه بهتر. بیشتر استفاده اش میکنه. و موقع دنیا اومدنش هم لباس رو راحت تنش می کنند و دست هاش اذیت نمیشه. لباس جلو دکمه دار بگیر. موقع تعویض لباس، هم بچه راحته، هم خودت. لباس بیرونی براش نگیر. هم کادو میارن، هم تا چهل روز اصلا بیرون نمیره که، فوقش بهداشت بره. خواهر من کلی لباس کادو آوردند برای بچه اش، هنوز ماشاله به چهل روز نرسیده بود، همه اش کوچیک بود و استفاده نشد. بچه که شیر بخوره، زود وزن میگیره. من خودم که فعلا زیاد لباس نمیخرم. دو سه دست شماره دو و سه میخرم ، بعد از چند روزش که شد و سایزش دستم اومد، میگم برن بخرن. بچه دو ماهش که شد، ماشاله میشه شش کیلو، سایزهای کوچیک برای بچه های با وزن پایینه

کریر که خیلی گوده و خیلی سنگین. به دردش نمی خوره. کالسکه هم که فعلا نیاز نداری. تخت هم فعلا نخر. پتو یه دونه کوچیک. خیلیا پتو کادو میارن. ملافه آماده توی سیسمونی ها هست، هم برای رووش خوبه و هم برای وقتی میشوریش. بالش شیردهی نوزاد، خیلی کمک میکنه که موقع شیردادن خم نشی و کمردرد نگیری

اینایی که من نوشتم، از زایمان سه ماه پیش خواهرم تجربه کسب کردم. هر چیزی که نوشتم یا ننوشتم دلیل داره. هر کدوم برات سوال شد، بپرس. خیلی از اینا رو ما نبرده بودیم و لازم شد. و بستگی داره یکی بخواد طبیعی زایمان کنه، خب وسایل کمتری لازم هست. ولی خواهرم برنامه طبیعی داشت، هم درد طبیعی کشید، هم اورژانسی سزارین شد و دو روز موند و اینا لازم شد. اینا کلا بعدا توی خونه هم لازمت میشه

ممنونم از همتون بابت راهنماییتون