۱۱ پاسخ

قبل از واکسن خوب نیست اثر دارورو از بین میبره نده بهش قطره رو ببر همرات تا واکسنشو زد ی قطره یا دوتا بریز جایی ک واکسن خورده رو پاش بعد رسیدی خونه قطره بده بخوره هر چهارساعت کمپرس اب سردم بذار پا بچه بی حس شه اونجوری اذیت میشا

Man 5 min qable vaksan dadam khord bade onam 4saat 1bar

سلام. نده عزیزم
قطره رو با خودت ببر بعد اینکه واکسن زدن بهش بده

سلا بستگی به وزن بچه داره دوبرابر وزنش اگه ۵کیلو داره ۱۰قطره

یعنی چی دوبرابر وزنش میگن من متوجه نشدم

سلام من که نیم ساعت قبلش قطره دادم بعد واکسن هرچهارساعت وبهتره بعدواکسن قنداق کنی چون هم پاشوتکونه نمیده هم اینکه روی پاش ادرارمیکنه که اون خودشم مسکنه وزودترخوب میشه ودردنمیکشه😊😊

دوبرابر وزنش بده نیم ساعت قبل زدن واکسنش.

سلام عزیزم.بهداشت به من گفت برای واکسن ۲ ماهگی به بچه استامینوفن نده.دفعات بعد قبل از آوردن برای واکسن ۲ برابر وزنش بهش قطره استا بده

قطره قبل نده قبلش آب قند بهش بده خیلی بهتر بعد واکسن بهش قطره استا بده

بعد واکسن بش یده یه 20دقیقه بعدش

بله عزیزم استامینو فن بده قند اق هم بلدی دردشو کمتر میکنه