۷ پاسخ

سلام باید مایعات بیشتری مصرف کنی عزیزم

۳ روز امتحان کن پشت سر هم خیلی آب بخور میدونم سخته باید همش بری دسشویی ولی خیلی جواب میده اگه خوب شدی ادامه بده اگه نه ب دکترت بگو

عزیزم برو به دکترت بگو شاید کلیه هات مشکل دارن و اب زیادبخور

شورت تنگ نم دار نپوش لباس زیر اصلا نپوش نزدیکی نداشته باش مایجات زیاد بخور اگر سختته شورت بگوشی اتو کن بعد بپوش

نزار ب هیچ عنوان لباس زیرت رطوبت داشته باشه.با سشوار خشکش کن.من همش اینکارو میکنم چون مشکل شمارو دارم با اینکه زیاد دستشویی میرم.ولی میبینی ک اینکار چقد سبکت میکنه و بهت ارامش میده

دستمال داغ کن استفاده کن

وای دقیقا منم مثل شما هستم ازمایش ادرار دادم خوب بود نمیدونم چم شده