۵ پاسخ

عزیزم من سرلاک گندم وموز صبح ها بهش میدم ظهرم سوپ عصرا هم حریره بادام یا پوره سیب قرمز شبم همون سوپ مابینشم شیرخودم یا شیرخشک روزی یه بار البته ازهمشون فقط مثل گنجشک نوک میرنه اشتهاش خیلی کمه 😂شما هم میتونی برای میان وعدش پوره سیب یا هویج بدی یا گلابی عزیزم اگر اینستا داری برو پیج nini_best_food95دستور غذاها ومیان وعده های خوبی میزاره به تفکیک هرسنی.

پوره سیب زمینی درست کن له کن بعدش شیراک بدوش بریز توش قاطی کن بده
فرنی درست کن ..اول یکمی ابو با آرد برنج بزار برام شد..ولرم شد شیرتو بریز توش بده بخوره
اب گوشت مرغ درست کن
..کته با ماهیچه بده

سلام ب بچه های زیر یکسال نباید شیر پاستوریزه داد همین باعث آلرژی میشه

من هم پسرم آلرژی داره
همه چی میتونی بهش بدی فقط جای شیر اب قاطی کن بعد درست شدن شیر خودت رو یکم بریز توش
من فرنیشو با اب میپزم یه دونه خرما هم میریزم خوشمزه میشه میخوره
پوره کدو سبزش رو هم با خرما یا زردالو قاطی میکنم خوشمزه تر میشه

عدسی براش درست کته نرم درست کن فرنی حریره بادام