۴ پاسخ

‍ 🔆درمان یبوست کودکان

♥️ در نوزادان زیر شش ماه کار نکردن شکم تا ۳ روز طبیعی بوده و تا ۷روز جای نگرانی ندارد.

🔅🔅چه زمانی میگوییم نوزاد یبوست دارد:

♥️یبوست را با تعداد دفع مدفوع تعریف نمیکنند، بلکه اگر شیرخوار در هنگام دفع تقلا و زور زدن بسیار داشته باشد و سرانجام مدفوعی خشک (مانند قلوه سنگ) بیرون بیاید، این یبوست است.

🔅🔅درمان یبوست نوزاد زیر_شش ماه:

♥️اگر شیرخوار شما یبوست دارد و زیر شش ماه است در کوتاه‌مدت می‌توانید از کارهایی مانند ماساژ شکمی و تحریک مقعد با گوش پاکن آغشته به پارافین خوراکی یا وازلین کودک استفاده کنید.
♥️حمام گرم می تواند کودک را آرام و به دفع راحت تر کمک کند. می توانید در حمام شکم کودک را ماساژ دهید.
♥️اگر شیرخوار شير خشك مى خورد چند قطره روغن زيتون به شيرش اضافه كنيد اگر شير خودتان را مى خورد يک بار در روز بدوشيد چند قطره روغن زیتون اضافه کنید و به نوزاد بدهید.
♥️روزانه 4 بار هر بار 4 قطره اب جوشیده ولرم داخل دهان شیر خوار بچکانید.
♥️دمای محیط 22_25 درجه سانتیگراد زیرا تعریق در شیرخوار باعث از دست دادن اب بدن در نتیجه یبوست میشود.

🔅🔅درمان یبوست کودکان #بالای_شش ماه:

♥️در کودکان بالای شش ماه از آبمیوه هایی مثل سیب و گلابی استفاده کنید البته به اندازه کم و با نظر پزشک ، غیر از مواد غذایی روزانه شیر، غلات سبوس دار و آبمیوه های تازه را در رژیم غذایی روزانه کودک تان قرار دهید.

سلام عزیزم اب دهنش شاید سردیش شده یکم اب جوش و نباتش بده خودتون چیزای معتدل بخورید اگر اذیت نمیشه که تا ۷ روز طبیعی هست و جای نگرانی نیست ولی اگر اذیت میشه دلش رو با روغن زیتون یا کرچک اصلا هرچی روغن دارید چرب کنید و یک قطره بندازید داخل نافش بعد با گوش پاکن روغنی دور مقعدشو چرب کنید شکمش کار میکنه میتونید ۲ الی ۳ دانه ترنجبین با یکی قاشق چای خوری اب جوش دم بزارید بعد صاف کنید بدید بهش تا شکمش کار کنه اینم بگم ترنجبین سرده

خودت گرمی بخور اب دهن ازسردی جاته مدفوع هم تا ۵روز اشکال ندارع زیادتر باید ببری دکتر

دوتاش طبیعیه عزیز