۸ پاسخ

پسر منم قبلن شیشه میخورد بخاطر کمبود شیرم بهش شیرخشک میدادم تازگیا نمیخوره میدازتش بیرون ولی سینمو ن راحت میگیره

وااای دختر منم همین طور شد که دیگه شیشه نخورد

شایدگلوش در می‌کنه پسرم اینجوری شد باروغن ماساژ دادم چندبارخوب شد

احتمال زیاد مشکل از سرشیشه است سوراخش گشاد شده

شاید بینی اش گرفته نمیتونه بخوره

سرشیشه رو‌نگاه کنید شاید سوراخش زیادی باز شده یهو‌میره تو‌دهنش نفسش میگیره میترسه پس میده بیرون دختر منم همینطوری میشد سرشیششو عوض کرد خوب شد

خو الان چکار کنم؟ بخاطر زردیش از اول بهش شیر خشک کناره شیرم دادم میخورد الان دوروزه انگار دیگه بلد نیست شیشه بخوره.حالا چکار کنم شیر خودم کمه سیرش نمیکنه

شیشه رونمیخادـ.............