۶ پاسخ

عشقم ی هفته آد بده ی هفته مولتی،آد باعث میشه دندوناش راحتتر دربیان

سلام من تا۹ماهگی به دخترم آد میدادم چون خوب وزن نگرفته بود بهداشت گفت مولتی ویتامین بده یک روز بهش دادم بردم دکتر گفت قطره آدزیر بگیر بده بهتره

اشکال نداره خوبه .دکترم به من گفت آد بده چون دخترم مولتی نمیخوره

اره عزیزم منم دکتر پسرم اهن و قطره ویتامین دی فقط گفت بدم

عزیزم آد تا همون 3ماهگی خوبه بهتره بعدش مولتی ویتامین بدی مولتی ویتامین هم آد داره هم ویتامین های دیگه سعی کن دیگه بهش آد ندی

سلام من تاشش بهش اد میدادم ازاو وقت تاحالا بهش مولتی ویتامین واهن میدم اخه مولتی ویتامین بهتر همه ویتامینی توش هست بهش مولتی بدی بهتره