۸ پاسخ

رفلاکس داره.اروغشو بعد از شیر خوردن حتما بگیر .زیر سرشو یکم بلند بزار.موقعذخواب هم سرش به یک طرف باشه تا خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد.و اینکه ۲۰ دقیقه بعد از شیر خوردن عمود نگهش دار.با اینا باز خوب نشد ببر دکتر.این چیزا طبیعیه

دخترمنم اينطوري بود ريه اش عفونت كرد بستري كردي بردم فوق تخصص ريه دارو داد بهتر شد

بچه رفلکس داره ببرش دکتر

خیلی بهش شیر میدی تایم شیردهی تو کم کن دفعاتشو بیشتر کن

عزیزم بخاطر اینکه راه گلویه نوزاد خیلی کوچیکه این اتفاق میوفته وقتی میخواد بالا بیاره توانشو نداره از دماغش میاد بیرون ..حتما ببرش دکتر دارو میده خوب میشه حبوباتم کلا قطع کن از برنامه غذاییت چیزایه گاز دار باعث گاز دار شدن شیرت‌میشه شباام حتما موقع خواب حواست بهش باشهد

لباس زیاد نمی پوشونی؟بچه من وقتی گرمش میشه رفلاکس میکنه اونم از دهن و دماغش

اخه همه فک میکنن ی بار باد گلو بچه رو بگیرن کافیه بعد شیر دادن سعی کن چند بار باد گلو بزنه.وقتی هم بالا میاره بلندش کن کج به پهلو بگیرش تا از دماغش نیاد.تو این وضعیت کرونا نبری دکنر بهتره

پسرمنم ماه اول اینجوری بود.درست میشه نگران نباش.من که دکترنبردم