۵ پاسخ

اینا همش طبیعیه عزیزم و یادت باشه به مرور درست میشه . سعی کن زیاد تنها نباشی مادرت یا خواهرت پیشت باشن . ویتامین D خییلی تو افسردگی موثره . حتما یه تایمی در طول روز بشین جلو آفتاب.

دیدت رونسبت به زندگیت عوض کن زندگیوهرجوربگیری همونطورمیگذره گلم یه خانم خونخ همیشه بایدقبراق باشه تاوقتی اقاش ازسرکاراومدخستگیش دربره

یه پیشنهاد ب همه دوستان میدم برای خودتون سرگرمی مثل بافتنی درست کنید واقعا عالیه من ک حالم باهاش خیلی خوبه

سعی کن عزیزم سریع از این وضعیت دربیای ک داغون میشی ها من سر دختر اولم افسردگی گرفتم خیلی داغون شدم

عزیزم قرص های ویتامین ترک نشه، ویتامین e هم بخورید، ضد افسردگیه.
متاسفانه منم کمی افسرده ام و فقط بیخیالی حالمو خوب میکنه.