۶ پاسخ

سلام 7ابجی دارم هر کدوم هم دو سه تا بچه دارن هیچکدوم افسردگی نگرفتن مردم چه حرفای ک نمیزنن جالب با قاطعیت میگن حتما افسرده میشی حرفای مسخره

سلام عزیزم کی گفته حتما بعد زایمان افسردگی میگیری همچین چیزی نیس برا هر کسی پیش نمیاد عزیزم نگران نباش و با اشتیاق منتظر کوچولوت باش

سلام عزیزم آخه چرا افسرده بشي وقتی خلعی تو زندگیت وجود نداره من نميدونم چرا مردم دلشون میخاد الکی دیگران رو نگران کنن مگه من سر بچه اولم افسرده شدم...... بحق چیزایی ندیده

عزیزم مردم زیاد چرت وپرت میگن نه بابا دوستای من حتی خواهرم بجه اولشونه افسردگی نگرفتن از ۱۰۰درصدخانوما شاید۵درصد بگیرن اصلا به این حرفا گوش نده مردم چرت میگن میخوان تورو افسرده کنن والا

خانومی من بچه اولم افسردگی گرفتم هنوزم که هنوزه خوب نشدم الان که دومی روباردارم اونموقع پیش مادرشوهرم بودم خیلی فشارروم بودواقعا هم ازطرف مادرشوهروهم ازطرف خواهرشوهر الانم که چهارسال ازبارداریم میگذره خوب نشدم ازخدا میخوام هیچکس به این حالت دچارنشه کلا زندگی روتحت تاثیرخودش قرارمیده خداازشون نگذره منوانقددرگیرکردن

منکه ندیدم کسی بگیره اینا نیان میترسونتت هی فکرتی بد میندازن تو سر ادم اصن بش فک نکن