۱۹ پاسخ

سلام عزیزم . تو سه ماه اول بارداریتون طبیعیه حالت تهوع . بهترین درمانش قرص دمیترونه .‌ حالا قبل غذا اصل مصرفشه ولی هرموقه حالت تهوع بهتون دست داد ..بخورین .منم اینکارو میکردم اثر میکرد و هیچ آسیبی نزد .فقط اینکه سیرابی و کله پاچه و دل و جگر نخورین اصلا ... ضرر داره و حالت تهوعتون رو تشدید میکنه .نوشابه و قهوه و شکلات هم تو دوران بارداری قدغنه ... برای سلامتی کوچولوتون رعایت کنین❤

قرص دمیترون قبل از غذا بخور خوب میشی .
منم اینطور بودم در روز چهار پنج بار استفراغ میکردم ولی الان دیگه نه ..هرچی ماهای بارداریت بالاتر بره بهتر میشی
باید تحمل کرد

یکم نوشابه بخور چیزی نیس ک جلوی تهو رو کامل گرفت

قرص دمیترون خوبه قبل ازغذایکی بخورحالت خوب میشه اگرشدیه سری به دکترتم بزن

فارغ شدی گلم؟؟😍😍

سلام.اگه زرد آب بالا میارید بخاطر اینکه صفراتون زده بالا.صفرا زا مث ادویه ها و غذاهای کنسروی اینا نخورید.سیب بخورید
ناشتا. رب انار مزه مزه کنید.به بخورید. ان شاءالله زود خوب میشید.

قرص زین تومابخور

یه چیز ترس بخور من وقتی اونجوریم یه کم آبلیموی تازه میخورم خوب میشم

گلم شرایط همین منم همین طوری ام... تازه خیلی شکمم نفخ میکنه... باید تحمل کرد. نوشابه یا دلستر نخورین وای کله پاچه ک دیگه نگو. خدا. 😭😭😭😭😭

چایی باهل وموزاگه بری دکترقرص ضدتهوع هم برامعدت میده

من روزی بیست بار عق میزدم سه چهار بار بالا میاوردم😅 ، تازه روزی پنج شیش تا دمیترون هم میخوردم . یه روزم که سرم زدم ، طبیعیه تحمل کن .

من خیلی جاها خوندم قرص دمیترون خوب نیست.چون بهت توصیه کردن بعضی دوستان گفتم بگم. منم تهوع شدید دارم. دکترم امپول پرومتازین داد که باید نصفشون تزریق میشد. بعدشم توصیه کردن وعده های زیاد و خیلی کم بخورم. مقدار خیلی خیلی کم نوشابه مشکی و پاستیل و مربای زنجبیل بخورم که برای تهوع خوبه و اتفاقا تاثیرش روهم دیدم.شماام اگه خواستین امتحان کنید.ولی سر خود قرص و امپول مصرف نکنید حتما تحت نظر پزشکتون عمل کنید

منم حالت تهوع دارم اصلا میل ب هیچی ندارم

به دکترت بگی قرص میده
ولی اب و ابلیمو هم تاثیر داره

شما که حالت تهوع صبحگاهی داری بچتون چیه.؟

فدات من اصلا هیچی نمیتونم بخورم هرچی میخورمم بالامیارم برعکس من بعدازظهر اینجوری میشم هفته۱۱ ودارم تموم میکنم فقط۱کیلواضافه کردم
راستی معده درد بیشترازهمه چی امانمو بریده نمیدونم چیکارکنم😣

اگه می تونی لیمو ترش بخور برای من تاثیر داشت.

زنجبیل رو اب سرد بخور
ولی در کل هر کار کنی هست یکم صبوری کن من از هفته 11 کم کم بهتر و قابل تحمل تر شده
البته من دیمترون اثر نداشت ولی دکتر متوکلو پرامید داد خیلی بهتر جواب میداد و امپول ب6

دوبار سیرابی بخوری دیگ بالا نمیاری