۵ پاسخ

یروز درمیون ببرش حمام و صورتشو ماساژ بده.یکم خودت خنکی بخور و به بچه هم بده.مثل یه نوک قاشق خاکشیر

پماد زینک اکساید فیروز عالیه

صورتشو با اب ولرم بشور
عرق کاسنی رو با پنبه بمال صورتش بزار خشک بشه. پشت سرشم کرم کودک ثمین یا کالاندولا خوب میکنه.
عرق کاسنی هم یکی دو سی سی بهش بدی بدنسو خنک نگه میداره
روزی دو سه بار تکرار کن انشالله خوب میشه

باعرق کاسنی توسط پنبه صورتشوتمیزکن،پنبه راروی صورت نکش فقط بزاروبردار،خودت هم شربت درست کن وبخور،خاکشیروتخم شربتی هم خوبه.

سلام عزیزم، چیزی بهش ندید بخوره، معده اش گناه داره، خودتون چیزای خنک بخورید و صورتش رو دو سه بار تو روز بشویید و بعد کرم بزنید.
کرم زینک و یا کرم پای فیروز خوبه، کرم آردن(atopia eczopro) هم من میزنم، عالیه، پسرم گرما باعث جوش و خشکی صورتش شده بود، اینو میزنم هم ضد خارش و التهابه هم خشکی پوست و دونه های قرمز صورتشو خوب کرد.