۷ پاسخ

معمولا جنسیت پسرو زودتر تشخیص میدن .غربالگری دوم صد درصد جنسیت رو میگه

سلام عزیزم . غربالگری اول تعیین کننده است که سلامت جنین چطوریه که دکتر باتوجه به جوابش میگه نیازی به دومی هست یا خیر ؛ غربال اول آخر ۱۲ هفته انجام میشه که جنسیت احتمالیه .. غربال دوم تو هفته ۱۷ یا ۱۸ هست که جنسیت درسته مگراینکه جنین تو وضعیتی باشه که نتونن ببینن و این بازهم به تجربه دکتر سونوتون ربط داره .. ولی تو سونوی غربال دوم جنسیت حتمی تره

سلام درصد درست بودن غربالگری اول برای جنسیت خیلی پایینه چون هنوز اندام های جنسی درست شکل نگرفتن و مشخص نیستن بخصوص دختر را با درصد خیلی کم درست میگن پسر ها را خیلی کم ممکنه اندام جنسیشو ببینن

غربالگری دوم خیلی خیلی خیلی مهم تره

غربارگری دوم ک صدردرصد درسته.. ولی اگه غربارگری اولتو توی 14 هفته بری درست میگن جنسیتو ولی اگه تو 12 هفته بری 50 50هه

هر کدوم فاکتورای خودشونو نشون میدن هیچکدوم جای اون یکیو نمیگیره،برا اطمینان بیشتر برو حتما

دومی صددرصدولی احتمالی میگه