۶ پاسخ

شیر خودتو بیشتر بهش بده یک قطره شیر خشت و آبجوش بهش بده یکی دوبار ولی شیر خودتو تند تند بهش بده

پسر خواهرم زردی ش رفته رو 24بیمارستان بستری میاد پایین دوباره میره بالا,کسی میدونه شیراز چه بیمارستانی خوبه؟!

تند تند بهش شیربده قطره ب بیلی ناستر هم میتونی بده و خودت هم نباید چیزهای زرد رنگ بخوری مثل زرد چوبه

من هردفعه ک پوشکشو باز میکردم با شیر گاو و عرق کاسنی میشستمش و بهش قطره شیر خشت هم دادم که دکتر تجویز کرده بود

من. دستگاه گذاشتم
و قطره بیلی نایستر دادم

دختر من 12درصد زردی داشت بردم دکتر قطره بیلی ناستر داد دادم بهش کم کم خوب شد زیر 10شد دیگه قطره ندادم. فقط نباید زیادبچه رو گرم کنین من زیاد بهش شیرمیدادم پی پی میکرد تن تند بعدش خوب شد