۹ پاسخ

طبیعیه بچه ها اذیت میشن خوب . یه حوله رو بزارین تو کیسه فریزر و بزارین داخل فریز بعد که خنک شد چند دقیقه بزارین رو پاش بعد استراحت بدین و دوباره تکرار کنین این کار رو

سلام عزیز مبارکه.منم دیروززدم. هر۴ساعت دوبرایروزنش بهش استامینوفن دادم.روی پاشم یخورده استامینوفن زدم دردشوآروم میکنه.کمرس سردهم گذاشتم.امروزهم گفته گرمشوبزار.تندتندهم تبشوچک کردم.خداروشکرالان تب نداره

مرتب کمپرس سرد بذارید تا خون نرسه به محل واکسن و درد احساس نشه .

چندتا تیکه یخ بذارید داخل نایلون بعد نایلون رو بذارید بین پارچه و بذارید روی پای بچه .

سلام منم دیروز واکسن دوماهگی زدم استامینافون دادم نخورد بالا آورد با متخصص نوزادان حرف زدم گفت پروفین بده دادم خیلی فرق کرده ارومتر شده

نگران نباش
پسر منم همینطور بود خیلی بی قراری کرد
دو روز گریه کرد شب اولم گریه کرد اما شب دوم بهتر شد

عزیزم آستامینوفن حتما هر ۴ ساعت یکبار بده پاهاشم با یک پارچه ببند تا تکون نده وقتی تکون نده آروم مبشه کم کم

خوبه سعی کن پاش تکون نخوره

من کیسه یخ گذاشتم فریزر بعد گذاشتم لای ملافه دو بار 3،4دقیقه گذاشتم رو پاش
البته من می ترسیدم رفتم دو روز موندم خونه مامانم بیشتر مامانم مراقبش بود