۶ پاسخ

دختر منم ۱ سالگی ۱ دندون در آورد نگران نباش در میاره

دختر همکارم یک ساله ونیم دراورد

بله منم پسرم تقریبا ۱۲ ماهه دندون در اورد و ۴ تا تویه ۱ ماه دراورد،من چندین بار از دکتر پسرم میپرسیدم گفت تا ۱۳ ماهگی امکانش هست که در نیاره

پسرمنم یک سالگی دندون درآورد

سلام اشکالی نداره بعضی از بچه ها لثه شون سفته دیر دندون در میارن پسر برادرشوهرم یک سال ببعد دندون درآورد

سلام بعضی بچه ها دیرتر درمیارن برای اینکه خیالش راحت باشه ببره دکترتا ازلحاظ ویتامین دی وکلسیم بچش،چک بشه دوستم بچش یکسالکی دو تا دندون داشت دکتربهش گفته بود کمه قطره ویتامین دی وکلسیم داده بود