۶ پاسخ

سرکه سیب
چای سبز چربی سوزقوی هستن

حلقه بزن خیلی تاثیر داره

یکی از دوستان گفته بود سرکه سیب.عزیزم اگه شیر بچه میدی اصلا نخور رو شیرت تاثیر داره
منم دقیقا مثل شما هستم البته سرگیجه ندارم احتمالا سرگیجه شما بخاطر کم خونی احتمالا باشه.من موندم دخترمو از شیر بگیرم بعد رژیم بگیرم

اونوقت من از بعد زایمانم تا حالا ۳۰ کیلو کم کردم الان شدم ۵۷

حلقه بزن خیلی تاثیر داره

عزیزم اگر شیر خودتو به کوچولوت میدی تا بعد از گرفتن شیر صبر کن چون الان بدنت تحمل رژیم نداره بعدش با ورزش و یکم تغییر توی رژیم غذاییت درست میشه اندامت