۹ پاسخ

وزنشون خیلیم خوبه
بچها باید 6 ماهگی دوبرابر وزن تولد باشن
یعنی بچه‌ای نازت باید 6 ماهگی 5800 باشن حالا ماشاالله خوبن ک زودم غذا نده من ک پشیمون شدم بزار 6 ماهگی

ماشالله خدا برات نگهش داره دختر من الان دیگه داره هشت ماهش کامل میشه تازه ۶۵۰۰ شده البته دختر من خودش خوب وزن نمیگیره دیگه همه کارم کردم فایده نداره .ولی شکر خدا دیگه چکارش کنم .بچه شما الان وزنش عالیه ان شالله همین جور پیش بره

چه زود شروع کردی کمکی رو؟؟!!!

سلام عزیزم .یه قوطی شیر خشک تروویتال شماره۱ بخر تا دوماه همینو بده بعد ۶ ماهگی باید شماره ۲ استفاده بشه خیلی واسه بچه ها مقویه و خوشمزه .

ب نظر من اگر کوچولوتون همه چیش نرماله نگران وزنش نباشین .هرچی روال طبیعی خودش باشه بهتره

فعلا همینا بسته
سرلاک مال ۶ ماه ب بالاست چون شکر داره دیگه نده
فرنی پوره هویچ پوره سیب پوره سیب زمینی همینا بده

مامان فاطمه عزیزم ایشالله وزن دخترت بهتر شه من خیلی حرص میخورم و گریه میکنم برا این اخه همه هم سن هاش بالای ۷ کیلو هستن

فعلا تا 6ماهگی همینا رو بده بعد میتونی سوپ وبقیه روبدی

به خاطر وزنش کمکی رو زود دادم اخه لاغره بچه ام هر کی میبینه میگه چقد ضعیفه😭😭😭😭