۷ پاسخ

عزیزم سینه ات که بهترینه برای بچه ات شیرت عالیه و اگه سینه اتو بگیره بهتره یه راه حل هست یه قند بگیر ابش کن و بزن به سینه ات و ببین چطور میگیره بچه ات سینه ات رو من امتحانشو کردم

عزیزم رابط سینه بگیر از داروخونه خیلی خوبه به هیچ عنوان از شیردوش چ دستی چ برقیش استفاده نکن شیرت خشک میشه ‌

شیر دوش از هر نوعی اش باعث افتادگی سینه میشه و از لحاظ بهداشتی هم به سینه مادر نمی رسه.‌‌‌...

من شیردوش دستی استفاده میکنم، خیلیم خوبه.

عزیزم همیشه ک نمیشه بدوشی
ببین عیب از کجاست ک سینه رو نمیگیره؛بذار درست گشنش بشه ببین میگیره

سلام من شیر دوش خریدم ۴۸۰ تومن و خیلی راضیم پسرم ۸ روزه است و دوشیدن شیر آدمو خسته میکنه من به زور کلی گریه زاریش محبور کردم سینمو بگیره خدا رو شکر الان اوکی شد سعی کن سینه خودتو بدی

سیصد به بالا قیمتش ه