جیغ زدن بچه نشانه چیه

۶ پاسخ

سلام یه چیز جالب بگم براتون از الوین پسرم تمام عادات بد رو داشت جیغ زدن گاز گرفتن منو زدن ولی هر ماه یکیش تموم شد خیلی جالبه خود به خود . الان رو زمین رو شکم دراز میکشه ناراحت که میشه

چون نمیتونه حرف بزنه جیغ میزنه.چیزمهمی نیس زبونش بازبشه خوب میشه

دوست عزیز در این موارد از مشاور کمک بکیر منم دخترم همین جوری جیغ میزد و بعضیا میگفتن بی محلی کن در صورتی که با مشاور تماس گرفتم و ایشون گفتن جیغ زدن بچه دو دسته هست اول اینکه کاملا طبیعیه میخواد حرف بزنه ولی نمیتونه بخاطر همین یه جیغ زدنش از روی نیاز هست یعنی چیزی و میخواد نمیتونه بگه جیغ میزنه در اینصورت شما صبوری میکنید به عنوان مثال میدونی به آب اشاره میکنه جیغ میزنه با مهربونی میگی جانم مامان آب میخوای ؟ آب ؟ بگو آب و بهش اب میدی و هی تکرار میکنی تا بچه یاد بگیره کلمات رو
دسته بعدی جیغ زدن بچه از روی خشم هست در اون لحظه یه چیزی و ازش گرفتی براش مضره نمیخوای بدی اول اینکه باید حواسشو پرت کنی بچه تو این سن سریع حواسش پرت میشه بعد با عشق و محبت بغلش کنی و آرومش کنی همدردی کنی جانم مامان ناراحتی عزیزم جانم بیا بجاش با این وسایل بازی کن براش اروم توضیح بدی .
شناسایی اینکه بچت اون لحظه بخاطر چی جیغ میزنه به عهده مادر هست چون هیچکس بهتر از مادر نمیشناسه بچرو و به هیچ عنوان نه کم محلی کنید نه حتی چهرتون رو ناراحت و اخمو نشون بدید چون تا دو سالگی اون امنیت رو بچه باید از مادر بگیره . من بچم تو دوهفته کامل خوب شد و جیغ نمیزنه امیدوارم برای شما هم مفید باشه و یادتون باشه تجربیات روانشناس کودک خیلی بهتر از مردم عامس

یا یه خواسته داره یا عصبی شده از یه چیزی یه یرای جلب توجه

سلام بیشتر به خاطرلجبازیه که چیزی میخوان ما نمیدیم بهشون یا چیزی میخوان ما متوجه نمیشیم

احتمالا تازه با جیغ زدن آشنا شده
اگر جز اینه فکر میکنم بازیشونه. دختر من وقتی صدای جارو برقی، آسیاب و اینجور وسایل میاد شروع به جیغ زدن میکنه.