۵ پاسخ

سلام عزیزم به دختر تون ترنجبین بده

سلام تا هروقت دوست داره بیدار باشه بیدار نگهش دار به زور نخوابونش که هم خودت اذیت بشی واسه خوابوندنش عم بچه اذیت بشه.

خدا بچه که میده صبرشم میده خوب بچه س چه انتظاری داری میخوای مثل ادم بزرگا زود خوابش ببره
بعضی از بچه ها چهلش تموم بشه خوابش منظم میشه بعضیم بعداز دو ماهگی صبور باش عزیز

پسر منم تا دو شب بیدار بعدش میخوابه سه ساعت یه بار بیدارش میکنم
ساعت شش که میشه خودش بیدار میشه چن ساعت طول میکشه تا دوباره رخوابه
تو24 ساعت من کلا5ساعت میخوابم

بازیش بده خسته بشه میخوابه بدنشو ماساژ بده

ترنجبین شدیدا اسهال آوره.بدتر اشک بچه رو درمیاره.آرامش بخش نیست که بهش بدی.