۱۷ پاسخ

سلام گروه و تازه زدیم صبر کنین زیادم میشیم
@ninihaye98

منم همینو میدم اون فروگلوبین دندون سباه میکنه و انقدر بدمزه که بچه لب نمیزنه برای ما بالا هم میآورد اصلا مولتی بده آد داره توش دیگه

آره میتونی به جای آد، مولتی ویتامین بدی
ولی شاید دلیلی داشته که دکتر آد داده، بچه تون فاویسم نداره؟ یا حساسیت خاصی نداره؟
من مولتی ویتامین ویتوکید میدم ایرانیه و ۵۷۰۰ تومن، مزه ش بدک نیست پسرم که میخوره

قطره آهن فروگلوبین رو هم میتونی به جای لیپوزوفر بدی، هر دو آهن هست فقط اینکه احتمال سیاه شدن دندون با فروگلوبین بیشتره

سلام عزیزم همون أهن رو بدید با شربت سانستول زینک پلاس

دكتر پسر من قطره آ.د رو توي ٦ ماهگي قطع كرد و بعد از اون مولتي ويتامين داد ،
مولتي هم ايراني هستش

آد رو ندیدن مولتی بدین بهش،الان بدنش به ویتامین های دیگه هم نیاز داره،مولتی ویتامین خودش آ و د روهم داره توش.
قطره لیپوزوفر دندون رو سیاه نمیکنه وخوشمزه است

قطره لیپوفز همون آهن هستش ومولتی هم جداست که هردواینارپبایدبدب

سلام عزیزم دکتر به من به جای قطره آهن شربت فروگولوبین و معرفی کرد خیلی خوبه ،دندان ها رو هم به هیچ وجه سیاه نمیکنه.

سلام قطره میم بده هم آهن داره و هم کلی از ویتامین ها رو داره و مکمل بحساب میاد

بله عزیزم منم دخترم ۱۱ ماهشه تا ۶ ماهگی دکترش قطره آد تجویز میکرد براش از ۶ ماه به بعد مولتی ویتامین و قطره آهن
مولتی ویتامین من به دخترم " میم" میدم خیلی خوبه

من ازاین دوتا محصول خیلی راضیم طعم ‌بوی عالی داره واهنش چون میشه بااب بخوره کلا خوبه واسه بچه

آره میتونیدمولتی بدید،اتفاقابایدبهش مولتی بدیدآددیگه نیازی نیست ،مولتی خارجی بهش بدیدخیلی طعمش خوبه،پسرمن راحت میخوره

منم همین اهنو میدم و مولتی ویتامین

مولتی ویواکید عالیه و میزان ویتامیناش کافی.ایرانی هم ویتوکید خوش طعمه

قطره آهن ferrosomal. بدید البته سوسپنسیونه ولی خوشمزه ست و پسرمن که خیلی دوست داره سیاهم نمیکنه

منم همین قطر اهنو میدم.

سلام منم بچه ام 9 ماهشه مولتی ویتامین ویتو کید و قطره آهن لیپوزوفر میدم ولی مولتی ویتامین و اهن که بهداشت میده را نمیخورد بعد هم مولتی ویتامین بدی بهتره چون بچه ها زودتر گرسنه می شوند