۴ پاسخ

عزیزم پوشک قابل شستشو مثل کهنه هستش تا6ماه حتی بیشترقابل استفادس باید بشوری بذاری خشک بشه یکم زمان بره تاخشک شدنش اما کهنه بهتره وپوشک غیرقابل شستشوهم هست که پرت میکنی
بنظرم کهنه عالیه من استفاده میکنم بستگی ب بچت داره پسرمن اب زیادمیدم بخوره1ساعت یبار

من تو خونه استفاده میکنم به موقع عوض کنی نم پس نمیده برا دختر من حساسیتم نداد

منظورم پوشک قابل شستشو هست و تا چند ماه میشه استفاده کرد داخلش پد مخصوص یا پوشک کامل میذارن

منظورتون پوشک کامل هست؟ من همیشه کامل استفاده میکنم