۸ پاسخ

پماد تتراسایکلین بزنید عالیه یه روزه خشک می‌کنه

اصلا پودر بچه نزنی خوب نی کرم زینک اکساید ویتامینه ایروکس رو بخر

ویتامین آ د ایروکس واقعا جواب میده عالیه پسرمو بردم دکتر بهش داد هرروز صبح بزن

سلام من چند روز اول کلاندولا زدم و پیش بند بستم تا زیر چونه اش به گلوش نخوره, بعدش بردم حموم با آب ولررم و شامپو برای حساسیت بدنش و شستم الان بهترشده, هوای خونه رو هم خنک کردم البته هوای مستقیم نمیزارم بخوره به آیسو, شبها هم هر بار که شیر میدم سمت خوابشو عوض میکنم, پایین بالا میکنم

دکتر برای پسر من پماد زینک اکساید نوشت ی بار زدم خوب شد
شیر خودتم خوبه بزنی بعد لا اب و پنبه پاک کن

سلام پودر فیروز استفاده کن خوب میشه

پودرفیروزبزن خیلی خوبه خنک میکنه

پودر فیروز بزن منم میزنم