۶ پاسخ

سلام به روی ماهت مارک mam خیلی عالی هست و چون تهش سوراخ داره هوا ازش عبور میکنه باعث میشه شکم بچه باد نکنه و خیلی راحت میتونه شیرش رو بخوره و خوبی دیگشم اینه میتونید برای زدعفونی کردنش ۳ دقیقه بزارید تو مایکرفر و قشنگ تمیز بشه😊

مسلما شیشه خیلی خیلی بهتره

سلام من شیر خشک اپتامیل میدم و راضیم و شیشه پیرکس بهتره فقط حواست باشه سریش مناسب سنش باشه من متوجه نبودم خیلی شیر قطره ای میومد اینقد که بچه خسته میشد دیگه نمیخورد و نفخم میکرد سریشو با تعداد قطره بالا گرفتم هم رشدش بهتر شد هم زودتر تموم میشد و خسته نمیشد مارک های گرونم نخر چون فقط پول برندو میگیرن من بیبی لند گرفتم خیلی راضیم هم ابخوریشو و هم شیرخشکیشو

مال من مارک چی چی کو خیلی نرمه سرش و راحت میتونه بخوره ضدنفغ هم هست پلاستیکیه ولی جوری نیست که جرم بگیره درزمان

اونت هم خوبه من راضیم

من اونت خریدم خیلی خوبه اما چون دخترم کولیک داشت بی بی سیل هم خریدم که قیمتش بالاست