۵ پاسخ

تپل شدن ربطی به شیر خشک نداره من دخترم 6 ماهش تموم شده و 6کیلو نیمه .همه شیرخشکا مثل همه.مهم اینه بچتون سالمه عزیزم

عزیزم سوپرامیل و بیومیل پلاس شیر خشکایی هستن که وزن میدن به نی نی البته باید ببینی به نینیت میسازه یا نه

همون نان چاق می‌کنه.
حتما کم میخوره و زیاد ورجه ورجه می‌کنه که تپل نمیشه

من نان دادم تپل شد .وزنش العان که شیش تموم شده ۶۹۰۰شده دکترش میگه خوبه وزنش بچه تپل فایده نداره که بعدها مریض میشن یا پرخوری یاد میگیرن همه شیر خشکها عین همه بجز اونایی که برا ریفلاکسه که فرق داره ترکیباتش.

شیرخشک سیمیلاک نئوشور