۵ پاسخ

هیچ چیز گیاهی نباید داد به بچه اشتباهه
شمام اینکارو نکنید خطرناکه بچه بی زبون
برای هرچی که باشه بیخیال شید

ارامش بخشه واسه وقتی ک شکم‌بچه کار نکنه یا خیلی دلدرد بشه خوبه داد

فکر کنم ترنجبین منظورته. برا زردی استفاده میشه. من به دخترم زردی داشت میدادم. خودم هم میخوردم

برای قلنج و شکم به کار افتادن بچه

برای تقویت معده و اینکه تعداد دفعات دفع بچه رو زیاد میکنه وقتی زردی داره این افزایش تعداد دفع خیلی کمک کننده هست برای راحت تر دفع داشتن هم خوبه اگه از ابتدا چند بار به بچه بدین ان شاالله هیچ وقت یبوست نمیگیره