۶ پاسخ

وا والا من که شنیدم اگه ادم کم خون باشه خوابش کم میشه و اگه خوابش خوب و زیاد باشه ینی خون بدنش خوب و نرماله. دختر من کل روز جمعا تو بیست و چهار ساعت یازده یا دوازده ساعت میخوابه شدیدا هم پرتحرکه. من آرزومه غذاش رو که خورد سه ساعت خوب بخوابه

سلام.بچه وقتی تحرک داره و همش درحال به اینطرف واونطرفه خوب مسلماًخسته میشن.ولی خواب ظهربرای کودک لازمه وهمچنین شب.اصلانگران نباشید منم دخترم گاهی ظهرا۲ الی۳ساعت میخوابه بعضی وقتام اصلا نمیخوابه شبازودترخوابش میبره

اگه کم خونی داشته باشه نمخوابه

پسر من بیشتر از پسر شما میخوابه

سلام پسر منم هم همینطوره خونه اروم باشه دو سه ساعت میخوابه شب ها هم زود میخوابه ولی کم خونی نداره تازه ازمایش دادم

سلام خواب بچه ۱۱ تا ۱۳ ساعت طبیعی حساب کن ببین