۲۲ پاسخ

پماد آ د با بتامتازون قاطی کن بزن به جای که عرق سوز شده زود خوب میشه

زینک اکساید فیروزه برا سوختگی خوبه برا زیر بغل و زیر گردنشم من اول میشورمش بعد لوسیون فیروزه میزنم خیلی خوبه

پماد کالاندولا خوبه.این همه امتحان کردن چرا دکتر نمیبرن شاید الرژی داره

سوختگی پای بچه از ادرار رو می تونی.
۳ق سرکه و۳قاشق گلاب رو باهم مخلوط کنی
وبا پنبه پای بچتون رو شستشو دهید.
بعد باروغن بادوم تلخ پا بچتون رو چرب کنید
انشا لله این کار جواب میده در ضمن ای فقط برایپا هست
برای زیر بغل و گردن استفاده از پودر جانسون عالیه
اما اگر باز پودر جواب نداد وازلین فیروز خیلی خوبه..

اکه تو دستگاه زردی اینجوری شده.پماد استریل چشمی بزن!اگه طبیعی اینجوری شده.لباس زیاد تنش نکن.لباس نخی بپوشه.دور گردن وزیر بغلش از پودر بچه بزن.کناره های التش یا کالاندولا بزن یا روغن نباتی یا سودو کریم

پماد محافظ ایروکس عالیه

سلام
برای سوختگی
حتمااینکارروبکنیدمن دخترم قبل ۱۰روزهمیشه اینطورمیشد
۲قاشق برگ کاسنی روبا۲لیوان آب بزاریدبجوشه وتا۱لیوان بشه
بعدباپنبه به جاهایی ک مدنظرتونه بزنید کمترازیک روزخوب میشه
روغن بنفشه زیتون هم داشته باشیدبرای لطافت پوست خیلی خوبه

کالاندولا عالیه البته روغن محلی اصل خیلی زودتر جواب میده

دخترم جوری توپاش سوخت ک جوش درشت زده بود هرچی میزدیم خوب نمیشد دست آخر کرم فیروز گرفتم عالی بود

کرم تالک سی گل بزن عالیه

سلام.اخیییی
کلوتریمازول هر6ساعت هیدروکورتیزون هر12ساعت.دکترگفت

وازلین طبی برای کودکان اون و بمال

سلام.من بجز زینک اکساید فیروز هیچی دیگه نمیزنم عالی عمل میکنه .امتحان کن

پودر بچه نزن عرق می‌کنه مثل خمیر میشه ولی زینک اکسید فیروز عالیه زیر بغل و ناحیه تناسلی

عزیزم پماد زینک اکسید فیروز عالیه

سلام وازلین بچه بزن

پمادروغن ماهی عالیه

من دکتر متخصص پماد تریامیسینولون ان ان نوشت استفاده کردم هنوز یکبارم عرق سوز نشده

پماد کالاندولا خیلی خوبه

سلام پماد بتامتازون با کلوتریماکازول یه پماد سفید رنگه
رو به اندازه نخود با هم قاطی کن بزن خوب میشه
یکی یا دوبار بیشتر نزن

پماد کالاندولا خوبه

پودر بچه استفاده شود