۱۰ پاسخ

عزیزم فکر نکنم ربطی داشته باشه ولی شما اگه نگرانی با دکترت صحبت کنی در این زمینه خیلی بهتره و اینکه ازش لیست غذاهایی که امکان زایمان زودرس رو افزایش میده بگیری

نه عزیزم اینا شایعه هستش بخور که هیچی نمیشه منم می خورم ماه آخر بیشتر هم بخور دلستر هم زیاد بخور که خیلی عالیه مخصوصا ماه آخر

گمون نکنم اخه میگن ماه های اخر کبب بخورین که وزن جنین بره بالا اگه اینطور بود که میگفتن نخورین والا منم استراحت مطلقم چند ماهه ولی این هفته دکتر گفت کباب بخورم واسه رشد جنین

سلام
من تو بارداریم انقدر کباب خوردم که خدا میدونه
فقط دکترم میگفت گوشت نپخته نخور
کباب نپخته نباید بخورید

من که تا حالا نشنیدم
کباب چه ربطشه به زایمان زودرس
از چه لحاظ یعنی؟؟؟؟

سلام گلم من جفتم پایینه دکترم گفته ب هیچ وجه کباب نخورم باعث زایمان زودرس میشه

نه من نشنیدم. اتفاقا دکترم بهم گفت پروتئین بخور بچه وزن میگیره.
اینجور نگو من تو بارداری فقط هوس کباب خوردن دارم دلم میخواد یه قابلمه پر گوشت کبابی جلوم باشه بخورم

من نشنیدم حقیقتا

بعید بدونم کباب دیگه از محالاته ک بخواد زایمان زودرس بیاره

من شنیدم مصرف بیش از اندازه گوشت گوساله باعث زایمان زودرس میشه؛ولی کباب رو نشنیدم