پوشک مای بی بی یا مولفیکس؟؟؟

۱۲ پاسخ

من مای بیبی استفاده کردم راضیم

من ازابتدامولفیکس استفاده کردم..راضیم وقدرت جذبش هم عالی

مولفیکس نرم تر پای بیبی سفت

مای بی بی بهتره مولفیکس بخاطرکش قویش کوتاهه ازپشت

بستگی ب بچتون داره . من از اول مای بی بی گذاشتم الان هر مارک دیگه ایی استفاده کنم حساسیت نشون میده

سلام عزیزم بستگی داره بچه ی شما با کدوم راحته وحساسیت نداره ولی من مولفیکس رو خیلی قبول دارم🌹🌹

من مولفیکس بیشتر قبول دارم ..مخصوصا بخاطر اینکه کنفیه..جذبش هم زیاده

مای بی بی بهتر

مولفیکس خیلی بهتره من یکی دوبارمجبورشدم مای بیبی بزارم پاهای پسرم سوخت

مای بی بی

من از دنیا اومد مای بیبی خیلی راضی ام

مولفیکس خیلی شل میشه مجبوری کلی سفتش کنی هم پای بچه اذیت میشه هم بازم پس میده مای بیبی هم زیاد خوب نیس ولی بهتر از مولفیکسه