۱۰ پاسخ

منم میخوام کچل کنم میترسم درنیاد😂

روغن کرچک میتونی استفاده کنی زود درمیاد
یاروغن بادام هم خوبه

صبر کن

صبر عزیزم

وقتی میخوای زیاد بشه وزود در بیاد باید با ژیلت با احتیاط البته بزنی،بعدم موهای بچه تا یه مدتی ریزش داره بعد درست میشه

من پسرمو چهار ماهش بود کچلش کردم موهای قبلش فرفری بود
ولی کچلش که کردم بعدش موهاش هم زود دراومد و هم صاف و یکدست و خیلی هم پر شد

روغن زیتون اصل با روغن بادوم تلخ من سردختر م میزنم خیلی تاثیر داره.

زینک برای رشد مو خوبه خودت بخور از طریق شیرت به بچه برسه

چند ماهشه عزیزم،از حدود دو ماهگی موهای نوزادی همه بچه ها میریزه و بعد موهای اصلی درمیاد،انقدر عجله نکن و نه خودت و اذیت کن و نه بچه رو،کوچولوی شما بدون مو هم قشنگه

چقدر بچت زشته .شامپو ماستلا عالیه

و ی چیز دیگه شده کسی کچل کنه موهاش صاف در بیاد نرم نباشه موج داشته باشه