۵ پاسخ

سلام عزیزم مشکل احتمالن شیری که میخوره داره یا چربه زیادبهش نمیسازه

سلام ابکی بودن مدفوع نوزادت خیلی مهم نیست اگه دیدی بعد هربارشیر خوردن مدفوع کرد یعنی اسهاله

شاید به پروتئین گاوی حساسه پسرمن وقتی محصولات گاوی میخورم دفعات مدفوعش زیاد و آبکی میشه

اگه شیر خودتون میخوره مشکلی نداره تا ۱۰ بار بچه اسهال داشته باشه بی حاله ودرست شیر نمیخوره

سلام تا دوماه اول زیاده ..اگه ابکیه ک اسهاله ب تغذیه خودتم مربوط میشه ..وزنگیریش چطور بوده تا حالا