۵ پاسخ

شما شیرتون کافی هست؟
شاید شیرتون کمه ک سیر نمیشه ک ب خاب عمیق بره

نیکان من تا دو ماهگی همینطوری بود یک سر زیر سینه بود خوابشم که میبرد میذاشتمش زمین بیدار میشد انگار اصلا خواب نبوده تحمل دیگه الان خواب شبش خوب شده روزا یکمی اذیت میکنه ولی وقتی میخوابونمش نیم ساعتی میخوابه اگرم خودم پیشش بخوابم که یه دو ساعتی میخوابه

چون گرسنشه بیدار میشه

س. عزیزم سعی کن وقتی خابید رو شونت بذاری و پشتش بزنی بعد بذار زمین اگه بیدار شد همون بالشت تکون بده اروم اروم از یک طرف تا بخابه. واسه دل پیچه هم شربت کولیکید خارجی بخر گیاهی عوارض نداره بچه تپلم میکنه بده نیم سی سی بده

اینجور موقع ها دکترابستانک میدن برا منم گفت میتونم بده الان بچم راحت میخوابه خوابشم برد پستانکو میدازه بیرون هر وقتم گشنش بشه گریه کرده ب نظر من بهش پستانک بده چکن زیاد زیادم شیر بخوره خوب نیس برا دل پیچشم بی بی کر خیلی خوبه با دایمیتیکون من جفتشم میدم دکتر بهم گفت تا س ماهگیش بده چون بچه ها تا سه ماهگیشون دلپیچه دارن