۲ پاسخ

سلام عزیزم پسر منم همینجور هست یبوست داره من بهش قطره پدی لاکت میدم طبق تجویز پزشک.بهتر شده

دختر منم دو ماهه هست از یک ماهگی مدفوع دو روز در میون یا سه روز یه بار ندفوع میکنه شکمش خیلی باد داره و دل پیچه کارهایی که من کردم این بود که روزی دو بار شکمش رو با روغن ماساژ میدم دو قاشق تا سه قاشق چایخوری اب حوشیده سرد میدم اینا کمک میکنه که مدفوع کنه