سلام میشه بگین برا حالت تهوع شدید چی خوبه

۱۲ پاسخ

قرص دمیترون میتونین بخورین.ادامس یا فترمه(قرص نعنایی)بزارین دهنتون

مگه قرص نمیخوری عزیزم

سیرابی و لیمو وقرص ب ۶ و دمیترون

فقط آبجوش وزنجبیل وعسل

لیمو ترش تازه بو‌کن خیلی عالیه

از دكترت اجازه بگير و قرص دميترون ك مخصوص حالت تهوع بارداريه بگير بخور

نه قرص نمیخورم دکتر بهم نداده

عزیزم یکم توجه کن ببین چیا باعث حالت تهوع ات میشه اونا رو کمتر بخور.صبح قبل خوردن صبحانه یا هرچیزی بهتره ی قرص دمیترون میل کنی

سلام عزیزم
زنجبیل خوبه ولی زیاد نباید مصرف کنی
سیرابی اگر چند دفعه بخوری کاملا برطرف میشه حالت تعوع و ویارت

دمیترون و تا حد اعتدال دمنوش زنجبیل مصرف کن

دمنوش زنجبیل به همراه چندقطره اب لیمو ترش تازه خیلی خوبه واسه بارداری هم ضرر نداره

واسه تهوع قرص دمیترون میدن اما بشدددددت یبوست میاره نصفشو بخور سیرابی هم خوبه قرص ویتامین ب شش هم میتونی بخوری موز هم میگن خوبه