۱۵ پاسخ

عزیزم هر بچه ای فرق میکنه سیستم بدنشون فرق میکنه مثلا پسر عموی پسر من با پسرم همسنن یکسالگی ۶تا دندون داشت ولی پسر من هیچی نداشت

دختره من 16 تا داره

پسرمن 19 ماهشه 18 تا دندون داره دوتا هم داره درمیاد از خودش میپرسم چندتا دندون داری میگه بیستا😄😄😄

پسر من ۱۶تا در آورده تا حالا

پسر من ۸تا داره ۴تای آسیابشم داره بیرون میاد😨

۱۸ ماهشه هفت تا داره الان درگیر هشتمیه

دختر منم ۱۲ تا البته یکی دو تای دیگه داره در میاره فعلا سرش زده بیرون

دختر من ۱۵تا دندون داره

دخترمن ۶تا

2تا بالا ۳ پایین

۱۶ تا درآورده تا حالا

پسرم شیش تابالاداره چارتاپایین جلو

12 تا در اورده

بچه ها فرق دارن تا 2سالگی وقت داره واسه دندون در آوردن یدفعه همشون میزنه بیرون نگران نباش☺

سلام.پسرمن پانزده ماهشه.سیزده تادندون داره