۱۵ پاسخ

ساعت 12ببعدمیخوابه شیرم شایدیبارتوشب بیدارشه بخوره خیلی کم اخه من سیرش میکنم قبل خواب بعدم ساعت12یا11صبح بیدارمیشه

۱۲تا ۱ میخوابه ۱۲بیدار میشه ۶ صبح ۹ صبحم شیر میخوره

سلام پسر من ۱۱ تا ۱۲ میخوابه. یکی دو بار بیدار میشه برای شیر خوردن. معمولا تا ۱۰:۳۰ میخوابه

اگه خونه باشم ۱۱ میخوابه ۹ یا ۱۰دبیدار میشه

۱۲ میخوابه،۱۲ بیدار میشه عزیزم

پسرمن ساعت ۱ شب میخوابه ده ونیم صبح بیداره.شباهم دوبار شیر میخوره از ۶ صبح به بعد تند تند بیدار میشه تا بیدار بشه معمولا ۲ بارم میدم.در کل میشه ۴ بار.

شبهاباخودمون میخوابه معمولا۱۲تاصبح هم چندباربلندمیشه شیر میخوره

سلام،پسر من معمولا ۱۲ با خودمون میخوابه و صبح ساعت ۱۱ بیدار میشه البته یک بار ساعت ۶و یک بار ساعت ۸ بیدار میشه شیر گاو،و سرلاک میخوره ،شیرشو کم کردم که کم کم از شیر بگیرمش ولی کلا با شیر خوردن خوابش میبره

1نیم دو میخابه..هر سه ساعتم شیر میخوره

دختر من یک ربع به دوازده شبا میخابه
هشت صبح بیدار میشه
و از اونجایی ک از بچکی شیر منو نخورد شبا اصلا تا صبح بیدار نمیشه

دختر من ۱۲ شب میخوابه ساعت ۱۰ صبح بیدار میشه ولی تا صبح خیلی برا شیر بیدار میشه

دختر من شب بزور۱۱میخابونمش صبح ساعت۷بیداره چند بارم بیدار میشه واسه شیر خوردن

سلام،دختر من شبا اصولا تا ۱۰ میخوابه تو طول شب که اصلا بیدار نمیشه برای شیر صبح ها هم اصولا ۸ بیداره،دوباره یه پارت هم ظهر میخوابه و دیگه تا ۹ شب نمیذارم بخوابه ۸ هم شامشو میدم و آماده ی خوابش میکنم،البته این برنامه زمانییکه خونه ایم

اخه گاهی به گاهیه ولی اکثرا ۱۲میخابه تا ۱۱ صبح شبم‌یه بار یا دوبار پامیشه

۹شب میخوابه تا ۸صبح یک بارم بهش شیر میدم