✅مزایای غذاهای انگشتی برای کودکان و غذاهای انگشتی کدامند
غذای انگشتی تغذیه کودک

♻️از نه ماهگی شیرخواران آماده‌ی آغاز غذاهای انگشتی هستند و این آمادگی را خود با برداشتنِ تکه‌های غذا نشان می‌دهند. هر تکه‌غذایی که شیرخوار شما بتواند به‌تنهایی بردارد و بخورد غذای انگشتی به حساب می‌آید منتها باید غذایی باشد که در این سن مجاز باشد و تکه‌ها به اندازه‌ای نباشد که خطرِ پریدن به گلو و خفگی داشته باشد. خوردنِ غذاهای انگشتی نه تنها یک جور بازی و سرگرمی برای کودک شما است، بلکه گامی مهم در راه استقلال و پرورش مهارت‌های حرکتی او است.
‍ 🍡نمونه‌هایی از غذاهای انگشتی مجاز برای کودک از نه ماهگی👇
🍡تکه‌‌های سبزیجات کوچک و پخته‌👈لوبیاسبز، هویج، سیب‌زمینی، کرفس، نخودفرنگی
🍢تکه‌‌های گوشت بی چربی که کاملا پخته باشند
🍎تکه‌هایی از میوه‌‌های رسیده و سالم مانند👈 سیب، هلو، طالبی، گرمک، گلابی, موز

۱ پاسخ

طالبی خربزه و گرمک جز میوه های هستن که باعث الرژی میشن بهتره زیر یک سال ندین