۵ پاسخ

عزیزم شما قرص شیردهی اصلا نباید قطع کنید حتی ساعتشم نباید تغییر بدین باید درست تو ی زمان استفاده بشه وو تو کله دوران استفاده نباید بیشتر از دو یا سه بار فراموش بشه وگرنه خوب عمل نمیکنه ...من تو شش ماهی ک استفاده میکردم گوشیرو گذاشته بودم رو ساعت وقتی زنگ میخورد انگار قرصیه برای زنده نگه داشتنم همون دیقه میخوردم 😅😆😅😆

قرص شیر دهی اصلا برا چی هست ؟

قرص شیردهی اصلا نباید قطع کنی باید یکسره بخوری حتی تو پریودی وگرنه تاثیر نداره.داری اشتباه میخوری باردار میشی یه وقت.ازبهداشت بپرس تا برلت توضیح بده.من خودم استفاده کردم باید همیشه بخوری

بعضیا یک ماه بعد تولد پریود میشن بعضیام تا پایان شیردهی نمیشن اگه بیشتر بشه باید حتما بری پیش متخصص زنان

سه تا پنچ روز پریود میشی