۸ پاسخ

قطره بیلی ناستر که همون شیرخشت بهداشتی هست از داروخانه بگیر طبق دستور روش بهش بده
همه متخصصان نوزادان میدن، عالیه

سلام پسرمنم زردی داشت بهش شیرخشت و ترنجبین میدادم خودمم روزی چن لیوان خاکشیرمیخوردم

سلام. قطره بیلی ناستربهش بده

چیزای خنک بخور خودت خیلی. مثل خاکشیر. کاهو و...... تا ازطریق شیر بهش منتقل بشه

سلام. دکتر گفت با شیردادن رفع میشه راست گفته. منم دخترم زردیش بعد از دو شب فتو تراپی تو بیمارستان، باز بالا رفت و فقط با هر دوساعت شیر دادن و زیر مهتابی گذاشتن زردیش رفع شد. اگه زردیش بالا نیست زود به زود بهش شیر بدین تا دفعات ادرار مدفوع زیاد بشه و بیلیروبین از این طریق دفع بشه....

شاید پوستش زرده، دختر منم همین طور بود، تست زردیش از روی پوست ۱۰ بود، بیلی روبین خونش ۶، برای اطمینان بیشتر آزمایش بیلی روبین بدید

اصلا خودتو نگران نکن.کم کم رفع میشه.من آب جوش میدادم بهش.آب جوش و شیر خودمو تند تند بهش میدادم.ولی هنوز صورتش ی مقدار ب نظر من زرده.طول میکشه تا رنگ زردشون کامل برطرف بشه.فقط شیر و مخصوصا آب جوش یادت نره

عزیزم بچت ۲۰ روزشه وهنوز زرده؟؟