۵ پاسخ

سلام عزیز من. بچه اولم کیسه آبم پاره شد و زایمان زود رس داشتم که دخترم 25 روز تو دستگاه. بود. ولی دختر خالم. دوتا بچه آورد. و بخاطر دیابت رفتن. یکیش 5 ماهگی. سقط شد. بخاطر. دیابت. دومی هم. 9 ماهه بار دار بود. بر اثر. دیابت فوت شد. البته بگم. عزیز. همه مثل هم نیستن.

تا حالا نشنیدم کسی بخاطر دیابت بارداری بچشو از دست داده باشه . یا مشکلی داشته باشه

چرا فال بد میزنید همیشه بدترین درنظر دارید رعایت کن گلم هیچی نمیشه.نصف بیشتر راه اومدی آخرشه یکم دیگه رعایت کن.

نه اگه کنترل بشه چرا از دست بده.
مادر خودم دیابت بارداری داشت داداشم سالم به دنیا اومد فقط وزنش زیاد بود.

من وقتی بستری بودم یه خانومه بخاطر دیابت اونجابچش بستری بود چون زود بدنیااومده بود تاحالام نشنیدم بخاطر دیابت فوت کرده باشن خودتونگران نکن این هفته های اخر فقط مراقبتهاتو تندتندبرو ک ب مشکل نخوری