۹ پاسخ

عزسزم اگه چیزی که میشه میخواد بدید منظورم اینه اگه بعد جیغ زدن قراره به خواستش برسه از اول بدید که جیغ نزنه. ولی چیزی که براش مناسب نیست ندید بهش و به گزیه و جیغ هم اهمیت ندید. این عادت بچه میشه و مدام میخواد با فریاد زدن به خواستش برسه ‌که اشتباه بزرگیه

اهمیت نده ب جیغ زدنش حتی ب اطرافیانم بگو ک اگ خواست با جیغ چیزی و بگیره توجه نکن چون اینجوری عادت میکنه و این برای خود شما سخت تره بی توجه بودن ب جیغ کشیدنش و اینکه بعداز ی مدت برای خودشم عادی میشه

باید بغلش کنید و نگذارید جیغ زدن رو ادامه بده. وانمود کنید متوجه خواسته نابجاش نشدید و حواسش رو به یه چیزی که علاقمنده و براتون دردسر نداره پرت کنید. مثلاً بگین بیا بریم با هم بازی کنیم . بیا بریم پرنده های تو حیاط رو ببینیم.
من اینکار رو میکنم جیغ هاش خیلی کمتر شده.

بی تفاوت باشید و خونسرد البته در بعضی موارد قبل از جیغ زدن براش فراهم کنید تا از یادش بره
این هم دوره خودش رو داره و تموم میشه فقط نباید عصبانی بشید

پسرمنم دقیقاهمینطوریه اینقدرجیغ میزنه که میگم الان گلوش پاره میشه
بنظرتون لازمه پیش روانکاوببریمشون؟

باید گوش بدیم ندیم که گورمون کنده اس

چاره اش فقط و فقط بی محلی کردن و نادیده گرفتنه

منم دقیقا دخترم همینجوره و واقعا موندم چه کار کنم خییلی جیغ میکشه و داد میزنه

بی تفاوت باشید و جدی تو چشمشم نگاه کنید و بهش بگید تو هر چقدر جیغ بزنی من نمی فهمم چی میگی داره با استفاده از جیغ به خواسته هاش برسه مواظب باشید نقطه ضعف نشه براش