۱۵ پاسخ

فقط پستانک بگیر براش بده بخوره هروقت حالت رفلکس داشت سرشم به زاویه ۳۰ درجه بالا بیار

رانیتیدین که سرطانزا اعلام شده ومنسوخ شده

پدی لاکت برای کولیک و نفخ هست،داروی رفلاکس جداست

راینیتیدین بهتره و قوی ترم هست
پدی لاکت تنظیم کننده ست

معلومه پدی لاکت معرکست .

سلام.برا رفلاکس پودر نکسیوم و شربت موتیلیوم خوبه...این دو با هم باید استفاده بشه....
اگه پودر نکسیوم نبود،امپرازول هم میشه داد..

هرجفت خوب هستش .ولی من اسمو امپرازول استفاده میکنم بایه قطره دیگه

هرجفت خوب هستش

من قرص اسمو امپرازول به سه قسمت تقسیم میکنم وهرروزصبح قبل اولین شیر بااب جوشیده سردشده اندازه یه قاشق کوچیک قاطی میکنم میدم قطره پدی لاکت شبا بود که بچم الرژی داشت به چیزسرد دکتر عوضش کرد بهش میدم رفلاکسش از۳به ۲اومده وخیلی بهتر شده شیرحالت نشسته بهش میدم یه حالت شیب داربعد شیر یه ربع روشونم میزارمش

من پدی لاکتت میدادم خوب بود تاثیر داشت

دخترمن رفلاکس داره دکتر رانتیدین هر12ساعت وپدی لاکت روزی 5قطره وکولیف هر8ساعت داده

رانیتیدین فقط حکم مسکن رو داره ولی پدی لاکت برا درمان هست من دکتر دخترم بهش اس امپرازول داد الان هم خداروشکر بهتره

دکتر برا رفلاکس بچه من زانتاک داد

رانیتدین با بی بی کر بازم با دکترش مشورت کن سرخود نده

برا خودتون؟یا بچه؟