۶ پاسخ

سلام اول اینکه زیاددادیش بعدشیرهم بهش دادی براهمینه منم همینجوری شدپسرم ترسیدم روز ندادمش بعداز کم شروع کردم رقیق ترریختم توپستونک میدمش دگه مشکلی نداره

اگه پسرتون رفلاکسی باشه برنج بدترش میکنه . ارد رو خودت درست کردی ؟

چون فاصله نمیزاری بین فرنی و شیر. ی ساعت بعد بهش شیر بده

آره دوست نداره پسر منم خوشش نمیاد از فرنی وحریره . هر وقت بهش میدم بالا میاره دوست نداره بهش سرلاک بده

سلام عزیزم منم میدم فقط شبا اون حداقل یک ساعت فاصله میدم بعد غذا هم باهاش بازی یا تکان نمیدم

احتمال داره برای معدش سنگین باشه