۹ پاسخ

من دارم داخل واژنی ش و یک هفته استفاده می کنم و خونریزیم تموم شد شکر خدا

هم واژینال استفاده میشه هم مقعدی که اگه همزمان کرم یا شیاف واژینالی برای عفونت استفاده نمیکنی بهتره واژینال استفاده کنی،استفاده ی مقعدی این شیاف ممکنه نفخ و اسهال بده ک یکم اذیت میشی

من که مقعدی استفاده میکنم مقعدبهتره البته بانظردکتربایدشیافواستفاده کنی

بزار مقعد راحته

من مقعدی استفاده میکنم دکتر گفت برای جلوگیری از لکه

برای من مقعد میزارم

هردوميشه ولي واژينال بهتره دكترا ميگن واژينال بزاريد

نوشته روی شیاف یا تو نسخه که دکتر داده نوشته به صورت رکتل استفاده بشه یا واژینال

معمولا داروخونه که بری میگه که واژنیه یا مقعد من گرفتم واژنی بود شب قبل خواب میذاشتم که تا صبح تکون نخورم بیاد بیرون