۲۱ پاسخ

اولا تنها داروی رفلاکس صبر کردن هستش چون دریچه ورودی معده به مری شل هست رفلاکس اتفاق میوفته و طول می‌کشه سیستم گوارش بچه ها تکمیل بشه . پس خودتو عذاب نده خودش خوب میشه . و تا آخر عمرش وقت داره وزن اضافه کنه پس نگران پنصد گرم وزن نباش . از بچه داری لذت ببر چون فقط گذر زمان درستش می‌کنه .بعدش رانتیتیدن الان ممنوع شده به خاطر اثرات سرطان زا بودنش . بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینکه بعد شیر دادن سریع نخوابونی حداقل یک ربع تو بغلت نگه دار جای خوابش شیب دار باشه و اگه دیدی به مواد غذایی که تو میخوری باعث میشه رفلاکسش شدید تر بشه بهتره نخوری . شیر و سایر لبنیات هم سرخود قطع نکن شاید بچت بهش حساسیت نشون نده و رفلاکس نکنه. الکی قطع نکن. اول امتحان کن بعد قطعش کن. و در کل بهتره تحت نظر دکتر باشه و اگه نیاز به دارو داره حتما استفاده بکنی .چون عوارض دارو استفاده نکردن بدتر از خود رفلاکس ممکنه بشه

من دکتر بش رانیتیدین داد هم گریه هاش کم شد هم رفلاکسش
بچه رو همیشه تو شیب بذار

رختخابشو شیب دارکن خیلی خیلی بهتر میشه

سلام عزیزم دختر منم رفلاکس داره از دکترش ترسیدم گفت تا ۷الی ۸ماهگی طول میکشه ولی بستگی داره به هر بچه اخه بچه داییم و بچه داداشم تا ۱سال و نیم داشتن. شما خودتون لبنیات قطع کنید تا بچتون بالا نیاره و دارو هاشو به موقع بدید ان شاءالله خوب میشه

توبعضی بچه هاتایکسالگی شونم ادامه داره رانیتیدین هرهشت ساعت یک سی سی بده یالعاب برنج شروع کن واسش کمترمیشه

سلام رفلکس معده معمولا تا ۷ ماهگی ادامه داره ولی با روغن زیتون شکم و پشتشو بر خلاف عقربه ساعت ماساژ بده

سلام وقتی تو ۶ ماهگی غذا رو شروع کردی بهتر میشه اما مواظب غذا هایی که میخوری باش چون بیشتر به خاطر شیرشه غذا های تند و نفاخ نخور

سلام معمولا میگن تا ۴ماهگی دختر منم دو ماهگی رفلاکس داست دکتر بهش رانتیدین داد با طعم نعنا بود هر ۱۲ساعت نیم سی سی منم قطع کردم و به جاش عرق نعنا بهش دادم همون ۱۲ساعت نیم سی سی الان الحمدالله خیلی خوبه

عزیزم نکسیوم معجزه میکنع و دکتر مقدادی

پسر خواهرمم رفلاکس داره عین دختر خودم.پسر خواهر تو سه چهار ماهگیش خوب شد.منم دخترمو بردم دکتر بهش امپرازول داده

سلام گلم لبنیات گاوی کلا فراوردهای گاوی استفاده نکندبعد اینکه همیشه اروغشو بگیر بالش زیر سرشم بلند بزار

سلام برای مادرایی که نوزادشون رفلاکس داره بگم که تغذیه خود مادر خیلی موثر من خودم از ایشون برنامه غذایی گرفتم کارشناس تغذیه هستن گفتم معرفی کنم شاید بدردتون بخوره خانم دکتر مدیری ۰۹۳۹۹۸۴۳۳۴۲ تو واتساپ پیام بدید برای برنامه تغذیه

دكتر بهروز مقدادي تهران عالي عالي

پسر منم رفلاکس داشت الان داره میره تو شش ماه از چهار ونیم ماهگی براش غذا شروع کردم خیلی بهتر شده

سلام تا ۷ماهگی اینا هست کمتر میشه انشاالله. فقط موقع شیر دهی نزار نعدش زیاد پر بشه. زود هم‌نزار زمین ی چن دقه اروغشو لگیر بعد متکی زیره سرش هم‌شیب دار باشه.خیلی تاثیر داره خوبه

عزیزم تا وقتیکه خودش بتونه بشینه . چون قبل اینکه بالا بیاره خودش میشینه و دیگه رفلاکسش خوب میشه . ما الان دقیقا نمیدونبم بچه کی بالا میاره . ولی وقتیکه خودش بشینه میدونه و کنترلش میکنه

بعضیا ۶ماهگی بعضیا ۱ سالگی بستگی داره

من برا دخترم پودر اس امپرازول استفاده میکنم فعلا که خوب بوده

من پسرم که رفلاکس داشت وشبا نمیخوابید تو ننو میزاشتیم گریش بندمیومد وراحت میخوابید ولی در کل باید دارو مصرف کرد با نظر پزشک واگه خودتون شیر میدین بهش رازیانه ونبات و پونه ونعنا رو اسیاب کنید بخورید خودتون خیلی خوبه

عزیزم غذای نفاخ نخور و دارو هایی مثل رانیتیدین وقرص نکسیوم خوبن برای رفلاکس

عصاره گوشت بدین
خوب میشه