۸ پاسخ

من هرکدوم ازاین داروها رودادم خوب نشد فقط یه دکتر بهم گفت هر شب ساعت ۹نوزاد روببرم حموم بعد باروغن کدووبادوموخشخاش وروغن خرفه ده دقیقه ماساژش بدم بعدش هم اروم قنداقش کنم وبخوابونمش ده روز اول اثری نداشت ولی انگار معجزه شد روز ۱۵ خوب شد که خوب شد

من پدی لاکت استفاده نکردم ولی زیاد تعریف شنیدم من بیشتر عرق نعنا خونگی ب بچم دادم پاهاشو حالت ورزش تو شکمش جم کنه باد شکمش خالی میشه

دایمیتیکون رو هر ۸ ساعت یکبار باید بدی
پدی لاکت رو هم ۵ قطره هر روز

من هر دارویی دادم فایده نداشت حالا خودش یکم بهتره

من دخترم دل درد داشت شکمش هم کار نمی کرد از وقتی پدی لاکت دادم خوب شده خداروشکررر

هم کولیک ایز بهش بده هم هر دوازده ساعت پدی لاکت

دایمتیکون برا دختر من بهتر بود، یکم هم عرق نعنا و آب جوشیده و نبات بهش میدادم ، خوب بود

من کولیکز ودامیتیکون استفاده کردم برای دخترم با دایمیتکون خیلی بهتر بود واروم تر