۱۸ پاسخ

عزیزم قطره ایزی کول بیبی خیلی خیلی خوبه فقط یکم گرونه من گرفتم ۷۲ هزارتومن.یه قطره کوچیک منتها گرون ولی خیلی خوبه

پسرمنم خیلی دلپیچه داشت وهمه داروها رو امتحان کردم وتاثیر نداشت فقط کولیکیز۵قطره هر۶ساعت و پدی لاکت۵قطره هر۱۲ ساعت میدادم خیلی بهتر شد یعنی آرومترشد

به پسر من بعد کلی دارو میکسچر ساخت ولی ناراحت نباش بچه ها بعد ۴ ماه خوب میشن این داروهایی که باعث تکامل دستگاه گوارش میشه مثل پریلاکت یا مشابهاش رو هم بهش بده خودت هم رو هر غذایی عرق نعنا بخور

پدی لاکت بهش بده من به پسرم میدادم خیلی خوب بود

سلام کولیک اید بگیر من دخترم دادم یکم بهترشد

پدی لاکت خیییلی خوبه

بی بی کر برا رفلاکس خوبه

خودت عرق نعنا بخور، پاهاش و تو شکمش جمع کن بعد به حالت دوچرخه در بیار پاهاشو، ولی یکی دیگه اینکه شکمش و ماساژ بده و دور نافش و بر عکس عقربه های ساعت

قطره پدی لاکت بده

گریپ میکسچر دایمیتیکون پدی لاکت کیدی لاکت اینا خوبن من همرو امتحان کردم بی بی کر و لی پیدی لاکت بهتر بوده

ایزی کول بیبی من فارسیش نوشتم خارجیه فقط گرونه ولی ارزشش داره

فقط و فقط برو ایزیکول بخر من تمام داروهای داروخونه رو برا پسرم گرفتم این فقط جواب داد و با ی دوره نهایتا دو دوره خوب میشه

هیچی بهتر از پدی لاکت نیست عالیه برای رفلاکسم هست

گرمیچرمحشره امتحان کن حتما

خب رژیم غذایی خودتو رعایت کن شاید اثر بذاره غذاهای نفاخ نخور بعد هر غذات عرق نعنا بخور شاید کم شه دلپیچه نی نی نازت

گرایپ واتر من میدم

گریمیچرو امتحان کن

سگاگریپ عالیه من برای پسرم همیشه دلپیچه میشه میدم