۶ پاسخ

عزیزم احتمالش خیلی کمه بچرخه
منم بچه اولم نچرخید هم هفته سی و هفت سونو گرفتم و هم هفته سی و هشت ولی بریچ بود و سزارین شدم
خیییلی هم از زایمانم راضی بودم
چون خانوادم تهران نیستن مادرم چهار روز پیشم موند و بعدش رفت
من از پنج روزگی سرپا بودم
بخیه هام یه هفته ای خوب شد
نمیگم درد نداشتما ولی خب با شیاف اروم میشد
در کل بگم من این بار هم سزارین هستم
حالا همه میگن سزارین بعدش درد داری من که زیاد درد نداشتم
ابجی من طبیعی بود بخدا اینقدر اذیت شده حین زایمانش دیگه نمیخاد بچه بیاره
الان افتادگی مثانه هم پیدا کرده
هر دو سختی خود رو داره

خانما چرا فک میکنید سزارین بعضی ها طبیعی بی درده .هر دو درد داره مادر شدن هزینه داره جانم .طبیعی دردش موقعه به دنیا اومدن ولی سزارین چون بیهوش یا بیحست میکنن دردش بعدشه تا وقتی شکمت جوش کنه.من اولی سزارینم بودم تا دستشوییی میخواستم برم داد میزدم با شکم پاره چهل روز طول کشید تا خوب شدم دومیم سزارینم ولی چاره چیه کدوم بچه ایی بدون درد به دنیا اومده توکلت به خدا باشه عزیزدل درداشم شیرینه .نشنیدی میگن کافر بشو ولی مادر نشو تازه این اولین درد ورنجی که میکشی یه بچه تا بزرگ بشه تو پاش آب میشی.

مامان ماهور شرح حال اززایمانت میدی

احتمالش خیلی کمه

وای مث منی من رو قبل زایمانم ی سونو دیگ دوباره دارم میترسم بچرخههه

عزیزم الان ب هر دکتری پول بدی سزارینت میکنن والا سزارینم ترس داره